Gelukkig was het donker
De tranen stonden in m'n ogen
Ik voelde me schuldig
En tegelijkertijd blij
Blij dat je het nu weet
Blij dat het nu niet meer
Tussen ons in staat
Maar ben jij ook blij
Met dit zwarte gat in mijn geschiedenis
Ook ik heb
Een verleden
Waar ik niet trots op ben
Waar ik niet blij mee ben
En ik moet ermee leven
Ik weet het
En dat ga ik doen
Ik laat het achter me
Dat is ook precies wat ik je zei
Maar je reactie maakt me
Niets duidelijk
Maar ik ben het kwijt
Een last is van me afgevallen
Maar gelukkig was het donker
Want de tranen stonden in m'n ogen...