Hoe kun je weten,
dat iemand echt van je houd?
Hoe kun je weten,
dat iemand je echt vertrouwt?
Hoe kun je voelen,
dat iemand je lief heeft.
Hoe kun je voelen,
dat iemand om je geeft?
Hoe kun je zeggen,
dat je iemand graag mag.
Hoe kun je zeggen,
dat je aan iemand denkt, elke dag?
Mooie woorden of een lief gebaar,
hoeft de waarheid niet te zijn.
Je gelooft in wat je voelt,
totdat je weer leeft in pijn.
Wij beschermt, vertrouwt,
en staat altijd achter mij?
Ik weet het niet meer..
misschien niemand, misschien jij...!