Waaraan heb ik dit gevoel te danken.
Ik heb een superlieve vriend die mijn leven echt geweldig maakt.
Maar toch heb ik een raar gevoel wat ik niet beschrijven kan.
Gisterenavond las ik een smsje van zijn mobiel waarin stond: Kom je vanavond online zal ik heel leuk vinden.
Toen kreeg ik een rare gedachte dat hij haar leuker vond dan mij en dat hij mij zou dumpen voor haar.
Ik vroeg op een speelse manier van wie is Chantal?.
Hij zei een meisje van de chat niks bijzonders.
Maar toch was ik nie gerustgesteld.
De volgende dag was ik best stil en helemaal niet gezellig.
Ik had een boos en leeg gevoel en vraag me nog steeds af waarom ik zo'n gevoel had.
We gingen naar zandvoort.
We zouden eigenlijks naar een legale straatrace gaan maar besloten toch om door te rijden naar het strand.
Het gaf me een fijn en rustig gevoel.
S'avonds toen hij wegging sprongen de tranen in me ogen.
Hij vroeg wat er was en ik legde het uit.
Maar vraag me nog steeds af waarom ik hem wantrouwde want dat verdient hij echt niet.
Hij zou voor mij in het vuur springen dus waarom heb ik een onbekend gevoel
Kreeg net een sms binnen van me beste vriendin.
Het smsje was eigenlijks niet voor mij bedoeld want er stond in: Waarom vraag ik me af waarom Jolanda mij beste vriendin is het enige.
Volgens mij had ze het door dat ze het naar een verkeerd persoon had gestuurd want de rest volgde niet.
Wat heb ik verkeerd gedaan?
Ze weet dat ik me vriend zou dumpen als hij mij dwong een keuze te maken tussen hem of haar.
Dus waarom denkt ze dat ik haar verwaarloos.
Ze was vanavond hier en ik weet dat ik stil was vanwege dat onbekende gevoel.
Maar waarom geef dat haar een reden om te twijfelen tussen ons 12jarige vriendschap?
Zal ik hier antwoord op krijgen
of zal ik blijven zoeken moeten??