Verloren
Ik heb je verloren
Het liefste en mooiste in mijn leven, maar wilde het niet horen.
Had gehoopt je hart te kunnen winnen
En dat we elkaar net als in het begin weer gingen beminnen.
Hoopt dat jij mijn grote liefde zou zijn
Je nu toch verloren te hebben doet erg veel pijn.
Ik weet je deed mij geen beloften de laatste tijd
En van al het goede samen heb ik nog geen seconde spijt.
Maar weet mijn hard doet pijn en bloed
Weet nu echt niet meer waar ik het zoeken moet.
Mijn wereld stort in, alles gaat mis en fout
Waaraan ik dacht met zorg te hebben gebouwd.
Om van me te houden of wat te voelen kan ik je niet dwingen
Maar weet mijn hart is net gestopt met zingen.
Ik mijn liefde voor jou heb ik stom gedaan
Je onbewust misschien geclaimd en je emotioneel laten staan.
Ik zal dus nu afscheid moeten nemen van wat ooit was een heerlijk gevoel
En behouden een goede vriendschap wordt een doel.
Lief mooi meisje ik heb bergen verdriet en enorm missen
Maar ik jou gevoel kan ik niet voor je beslissen.
In mijn hart blijft nog wat branden van hoop
Maar er is niets meer blijkt, dus ben ik bang dat ik mezlf hiermee sloop.
Ik hoop dat je toch ooit het grote geluk vindt in je leven
En dat je iemand vindt waar je wel heel veel om kan gaan geven.
René