dit gedicht schreef ik uit naam van onze hond
BUMPER..een trouwe lieve scheet van een hond..
welke door de scheiding ineens wegmoest..
en waar de kinderen en ik nog dagelijks veel verdriet van hebben...
en mijn ex...heeft zoiets van...
ik kon niet voor hem zorgen..maar het is gewoon zijn wil..
BUMPER..het ga je goed...
veel liefde en gezondheid en wie weet tot ziens..
een aai van ons...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
BUMPER
ONZE GROTE LIEVE ZWARTE NEW FOUNDLANDER
met je trouwe bruine ogen
kijk je mij zo treurig aan
t` waarom staat te lezen in je ogen
waarom heb je me weggedaan?
ik was toch best een brave hond.
deed nooit eens wat verkeerd.
als de honden in de buurt
me riepen was ik stil..
gaf nooit een hap naar anderen
ook al gaven zij een gil
ik ben altijd erg waaks geweest
al ging ik inbrekers..
al kwispelend tegemoed..
vertel me nu eens..
lieve baas..
wat deed ik dan niet goed?
in mijn trouwe bruine ogen..
staat te lezen..
wat voor pijn je een huisdier doet..
weggedaan..niet meer gewenst
in mijn oude trouwe huis.
niet meer spelen met je kindjes..
dat voeld voor mij niet pluis
ik heb het bij mijn nieuwe baas..
echt reuze naar mijn zin..
maar jij..
mijn oude,vreemde baas
komt mijn tuin zeker niet meer in
het vrouwtje en de kinderen..
hun mis ik nog het meest
als ik hun ooit nog tegenkom
vertel ik ze..hoe verdrietig ik ben geweest..
en in mijn hart vier ik dan feest..
omdat het even..zo heel even dan..
is zo het ooit is geweest!!