Wat ik weet is niet zo veel
maar dat maakt ook geen verschil
in wat ik je te zeggen heb
Zo onschuldig meegenomen
door een ongeluk
dat bracht vele mensen
heel erg van hun stuk
De pijn die je geleden hebt
gevoeld, misschien ook niet
Dat terwijl jij voor God zong
vast een heel mooi lied
Naar een plek, ver weg van hier
ben je meegenomen
God de Vader nodigde je uit
jij mocht bij Hem komen
Voor veel mensen nog steeds een klap
van hoe en snel het is gegaan
Maar wij mogen weten
dat jij bent binnengegaan
Voor hier is het een blik
op wat de bijbel zegt
elk moment kun je uitgenodigd worden
de laatste grens die je dan verlegt
Verdriet en zekerheid gebeleven
dat je van hier ben weggegaan
maar je zal zijn bij God in de hemel
en dat verzacht de pijn
14 januari 2003