Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
zolang ik leef
Zolang ik leef
de zachte lach in je ogen
zoveel mooier dan mijn dromen
laat mij zweven tussen sterren
schenkt verleiding telkens weer
al je tranen in verdriet
parels helder als kristal
die ik vol schittering weet te bergen
in de diepte van mijn ziel
zoeken we samen in die sterren
door je lach en tranen heen
naar geluk dat ik jou wil schenken
en dat zolang ik leef
want elke dag met jou
wens ik in eeuwigheid te beleven
dagen zonder eind zonder kou
met het liefste mij gegeven
Reacties op dit gedicht
danny cant. vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Evenstar21
:
Dinsdag, september 02, 2003 21:04
heel mooi gedicht...
kuzzzzzz
Over dit gedicht
Auteur:
danny cant.
Gecontroleerd door:
Frummel
Gepubliceerd op:
02 september 2003
Thema's:
[Liefde]
[Genegenheid]