Al eerder heb ik dit gevoeld
Maar nooit ging het zo diep als nu
Nooit eerder heb ik beseft
Ik wil hem voor mij alleen
Nooit eerder heb ik beseft
Dat ik van hem hield
Totdat hij een ander probeerde te versieren
Waar ik bij was
Nog nooit heb ik me zo....
Zo... kapot voelen gaan
Van buiten bleef ik lachen
Van binnen jankte ik...
Ik kan hem niet zeggen wat ik voel
Ik kan hem niet zeggen wat ik denk
Ik kan hem niet zeggen wat ik wil
Want hij voelt dat niet
Hij denkt dat niet
Hij wil dat niet
En het enigste wat ik nu nog kan doen
Is wachten
En hopen
En beseffen dat het nooit wat zal worden...