je moest eens weten..
wat ik denk.
waarom ik je zoveel liefde schenk..
dat komt enkel en alleen door jou,
en omdat ik je zo vertrouw..
ik ben heel blij
dat ik je mag kennen..
en je met al mijn liefde mag verwennen.
je heerlijk door je haren strelen..
en heerlijk alles met je delen.
vele uren..liefde,passie
onder de koffie..
of op ons matrassie..
alles doen wij voor elkaar..
al ben ik hier..
en jij bent daar.
we gaan gewoon voor elkaar...
ik hou van je ..
meer dan je ooit zal weten..
maar hoop dat je me nooit meer zal vergeten..