er zat eens aan de waterkant
een meisje met een kikker in haar hand..
ze vroeg aan hem..
"ben jij een prins?"
en zag ik het goed..?
was dat een grijns?
ja hoor ik heb het goed gezien
en ze hadden saampjes pret voor tien.
maar opeens keek het meisje op..
en gaf de kikker zo een schop..
waarop hij zomaar ik het water viel.
de kikker riep toen
heey jongedame
zou jij je niet eens snel gaan schamen?
wat is dat voor een behandeling?
dit noemen ze nu dierenmishandeling..
het meisje keek op er vloeide een traan..
heey vroeg de kikker wat is dat..?
hij zei je schopte mij..dus hoor ik te huilen
waarop het meisje zich verschuilde..
ze zei..eigenlijk dacht ik je bent een prins..
maar weet hoe ik dat ondervind.
en wilde echt geen kikker zoenen
daarom een schopje met mijn schoenen,
want nu weet ik ook wat ik bedoel
want een echte kikker..
roept geen auwa troel!
dus ben je mijn prins..met veel gevoel.