Ik zie mezelf weer zitten,
daar op een steen,
bang en alleen,
tranen, zo helder, zo mooi,
dat ik hoop dat ik zelf ooit zo mooi ben..
Maar ja, je bent wie je bent..
En daar zul je mee moeten leven..
Hoe moeilijk het ook is
Hoeveel pijn het ook doet.
Zet daarom een stralende glimlach op,
Dan zit het van binnen ook goed