Het is nog vroeg in de ochtend
en je denkt aan alles wat
gisteren fout gelopen is
Voel dan hoe de zon je zachtjes
probeert te wekken
Open nu je ogen en
stap met het juiste been uit bed
Open het raam en snuif
de geur van de ochtend op
Loop naar buiten,
vergeet je kamerjas en
wandel over het vochtige gras
Luister naar het gezang
van de vogels op de achtergrond
Buig je voorover en zie hoe
de mieren al druk in de weer zijn
Ga rustig terug naar binnen
Sluit je raam,
ga weer op je bed liggen en
sluit je ogen
Denk weer aan alles wat
gisteren fout is gelopen
...
Zie je nu wel dat het allemaal
niet zo erg is als het soms lijkt?