jij legde je hoofd tegen de mijne
Keek me eens aan,
Ik wist dat ik het getroffen had..
Gewoon met jou,
jij met je sterke benen,
met je prachtige blauwe ogen,
Maanogen
Die blauwe ogen doen me denken aan de zee,
Aan schelpen.
Sommige heel, andere stuk,
jou blauwe maanogen doen me denken aan geluk..