zie je niet dat je ons met die woorden zo hard raakt?
et doet me pijn,je maakt ons verdrietig en vooral kwaad!!
hoe durf je te zeggen..lieverd en schat?
ik heb het met jou HELEMAAL gehad!!!
ik zeg geen mama! neej niet tegen deze vrouw!
dit is niet de mama waarvan ik van hou!!!
geef mij mijn echtte moeder weer!!
deze doet ons zo'n verdriet,zo'n zeer!!
je kinderen in de steek laten??
dat kan toch maar zomaar niet??
ohw mama,waarom?dit doet zo'n verdriet!!!
zie je de pijn in onze ogen dan niet??
hoe kun je deze dingen allemaal doen?
alles begint weer opnieuw
net als toen!!
kinderen op de wereld zetten maakt je nog geen moeder..
nee zeker niet!!!
daarvoor moet jeze liefde geven GEEN problemen en verdriet!
maar laat maar.. we reden ons heus wel zonder jou..
is et raar dat ik toch nog een beetje van je hou??
ik wil helemaal niet om je geven!
ik wil je weg hebben
helemaal uit ons leven!!
je bent er nooit voor ons geweest
ons keer op keer laten vallen!!
maar tis goed hoor!!
wij redden et wel!
laten ons leven niet langer door jou vergallen!!
liefs pricil