overweging...
Vaak zweven onze gedachten
tussen het verleden en de toekomst.
Daardoor vergeten we het heden, omdat we boos zijn over dingen die ons zijn overkomen.
Onze geest blijft dan bezig met het verleden en creeert dan ook angst voor de toekomst.
Op dat moment vergeet je te leven en verspil je levensenergie.
Het verleden is voorbij,
leef nu en weet dat een mens iedere seconde overnieuw mag beginnen.