Ik heb m'n ziel verkocht
Aan een gek die in de spiegel verscheen
Hij vond me leuk
en wou me helpen
Hij wou het gene van mij kopen,
wat me schuldgevoelens geeft
Ik heb m'n ziel verkocht
Aan een vent die in de spiegel verscheen
Hij vond me leuk
Ik kende hem niet eens
Maar kvertrouwde
Hij kocht het van mij over
Het zwarte gedeelte in m'n lichaam
Kheb m'n ziel verkocht
Aan een gek die in de spiegel verscheen
Hij vond me leuk
en wou me helpen
Hij wou het gene van mij kopen,
wat me schuldgevoelens geeft
Kheb m'n ziel verkocht
Ik voel niets meer
Geen schuldgevoelens
Maar andere gevoelens ook niet
Ik weet nauwelijks of ik moet lachen
of huilen
Ik wil m'n ziel terug
De vent in de spiegel
Ik heb hem nodig!
Kom terug
Langszaam ga ik dood
Vanbinnen
Vanbuiten zal ik nog wel een tijdje leven
Maar vanbinnen
sterf ik af
Rot ik weg
en verga
...