Soms vraag je jezelf af, waarom toch.
Was al die pijn dan echt nodig ?
Ach dat komt nooit iemand te weten
Ik wilde het nie, maar jij vond het vast nodig
Ik was zeker weer eens te min voor jou..
Vandaar dat je nu bij die andere griet zit
Tjah…daar zit ik dan, alleen en verlaten
Nooit te weten komen hoe het had kunnen zijn
Vraag jij jezelf dat nooit af dan
1,5 jaar was ik gelukkig met je….
Maar mijn geluk werd ook ons einde
Het kon en wilde allemaal niet meer zoals het moest
Ga maar lekker naar die andere meid toe
Zij maakt jou toch wel gelukkig
Was ik nu maar die andere meid…
Kon ik maar even voor 1 dag kijken hoe het zou zijn
Of we gelukkig waren
En hoe het verder zou zijn
Maarja jij vond het na 1,5 jaar wel weer goed
Ikke nie, maarja mijn mening telde toch nie
Jij deed alleen wat jij het beste vond.
Zoveel pijn, zoveel leed, zoveel verdriet….
Had ik dat werkelijk verdiend
Na alles wat wij hadden meegemaakt
Ik wilde gelukkig worden met jou
Maar jij vond het nodig mij zoveel pijn te doen
En begrijpen zal ik het nooit
Je rukte de grond onder me voeten weg
Ik was doodongelukkig
En waarom…..om jou, ik was jou kwijt
En nu ik spreek je wel weer
Maar je bent niet meer van mij
Wij hadden samen nu gelukkig kunnen zijn
Maar dat mocht niet deren…..
Het is over en uit…word maar gelukkig met haar, ik red me wel