Tijdstip van nu
Terwijl de lucht zich spreid
En de zielen zich verenigen
met het gene waarvoor ze zijn gezonden
In strijd te zullen concurreren,
zijn ze heengegaan in het hemelsbreedte
verlangen naar een beter bestaan
De dagen zijn vergaan en de
berichten uitgesproken te zullen
slagen in een uitgezet doel
van paden en zijstraten
De redenen zullen gegrond gaan
aan een opgezet plan,
van te voren bereid,
met de nodige ingrediënten
Van lijden tot een vrolijke
lach op het gelaat,
niets zal blijven zoals het is
totdat de lucht zich spreid
en de zielen zich verenigen met
verwanten van het dagelijks leven
Zonder zich te beseffen wat een
overweldig gevoel dit te wegen brengt
zal de uitzondering aanwezig zijn
in het achter blijven van levenden
in het tijdstip van nu