Toen ik gisteren zo dicht tegen je aan lag ,
En bij mijzelf dacht ...
Schuilt er meer achter zijn lach ?
En toen bracht ik mijn mond zachtjes dichterbij ..
Je kuste mij terug ,ik keek diep in je ogen en je kuste mij opnieuw ...
maar ,voor jou was het maar een moment ..
maar voor mij is het meer dan dat.Ik denk nu bij mijzelf ..
Was ik maar degene waar hij steeds naar lacht dan kon ik telkens weer ontdekken wat er schuilt achter die specifieke lach ..
Voor Iemand waar ik al heel lang achter zit ...