*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
dit gedichtje gaat over mijn werk, door degene waardoor ik begeleidt wordt
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Dit is iets wat ik waag,
Want ik heb toch echt een vraag.
Een vraag met hoop ik een antwoord,
Is het dat ik nu stoor?
Kan ik nu mijn vraag stellen,
Of moet ik hem op een ander moment vertellen?
Ik wil mijn vraag nu kwijt,
Want het is iets wat in me bijt.
Iets wat me echt dwars zit,
En dan dit.
Ik kan nu niet bij je terecht,
Want het is nu verlegd.
Verlegd naar een andere dag,
Want dan kan je wel zei je met een lach.
Ik hoop dat ik hem dan kwijt kan,
Want ik wordt er toch echt onzeker van!
Liefs, Inge xxx