Bestaan
het is iets wat je wordt gegeven
en ooit ook weer wordt afgenomen,
het is je leven;
Je kiest er niet voor,
hebt er niet om gevraagd
dus mag je dan boos zijn
als het niet behaagt?
Soms wil je niet bestaan,
zou je het liefst verdwijnen,
maar je weet ook
dat de zon weer kan gaan schijnen;
En dan is het leven mooi,
mag je er van genieten,
zonder te rouwen om de mensen
die je eens in de steek lieten;
De zin van het bestaan
ben jij
want je moet het zelf doen,
dus maak je gedachten vrij;
Zodat je vrij bent om te leven,
om te kunnen bestaan
nee, dan laat je het leven
nooit, echt nooit meer gaan...