Jou liefde is zo onbegrijpelijk,
zo begripvol en warm.
Je leent mij altijd je lach,
en verschuild mijn verdriet in je arm.
Jou liefde is zo mooi,
met zoveel woorden en gevoel.
Ik hoef mezelf niet uitteleggen,
jij weet hoe ik het bedoel.
Jou liefde is zo groot,
je staat altijd klaar voor mij.
Als ik mezelf verdrietig voel,
maak jij mij keer op keer blij.
Jou liefde is zo gul,
ik kan er geen genoeg van krijgen.
Met een knuffel en kus,
kun je mij voor even laten zwijgen.
Jou liefde is gericht aan mij,
ik wil jou echt nooit meer kwijt.
Schatje, lieverd, moppie, liefste,
ik blijf voor altijd jouw meid..