perfect vinden jullie jezelf
lelijk vinden jullie mij
achterlijk & materialistisch vind ik jullie
lelijk vind ik mezelf..
zij.. met haar mooie geblondeerde haar
ik.. met mijn zwart haar
zij.. komt voor elke jongen klaar
ik.. vind al dat uiterlijke gedoe maar raar
hij..met z'n scootertje en z'n pet
ik.. met m'n oude fiets
hij..altijd paraat voor een snelle wip
ik.. voel voor al dat gedoe naar niets
zij..samen een perfect stel
ik..heb een alto-vriend
zij..allebei players van de eerste graad
ik.. en m'n vriend,geen relatie gebaseerd op haat
zij..zit op haar 20e achter de ruiten
ik..zit op m'n 20e in een goed appartement
zij..krijgt betaald van alle mannen die naar haar fluiten
ik..heb een goedbetaalde job
hij..is een junkie die heroïne spuit
ik..lach me dood, hij heeft zijn eigen graf gegraven
hij..spuit zichzelf dood
ik..ga naar de kerk en zie hoe die pester word bevraven