Waarom is er zoveel leed?
Waarom is er zoveel pijn?
Waarom doen mensen dit elkaar aan?
Waarom is niet iedereen gelijk?
Waarom zijn er mensen die anders zijn?
Door huidskleur, ongeluk, of ziekte
Waarom mogen zij niet anders zijn?
Waarom worden zij gepest?
Waarom zijn er uitzonderingen?
Waarom ben ik...
Waarom ik?