Op een dag,
kwam iemand naar me toe.
Die vroeg me,
de zin van het leven.
Ik bleef het antwoord schuldig.
Een hand tikte me op de schouder...
Het was iemand die ik lang niet meer kende...
Die zei me...
"De zin van het leven is...
Obstakels overwinnen zonder wraak te koesteren.
Zo kan je pas liefde geven om ze weer te krijgen,
van die ene dat je in je hart laat wonen."