Podiumhoog,
Op het podium. Hoog
op het podium stond hij.
Wij met ons hoofd in de nek
en we zagen bijna niets
verstijfden, door zijn woorden.
Verstijfd,
Ver stonden we. Stijf
en ver waren zijn woorden vol angst.
En zijn ogen, zo groot
maar wij wisten het niet
want we zagen bijna niets.