De ochtend kwam
Ik proefde de dauw
Langzaam voelde ik wat
Het deed mijn blaadjes openen
Ik zag de zon
of was het een glimlach
er daalde iets naar beneden
nog mooier dan iets wat alle ogen ooit gezien hadden
het kwam mijn richting uit
en blies iets naar me toe
het gaf me een gevoel van warmte
en wonderlijk gevoel
een gevoel van liefde
ik ontwaakte
maar het was geen droom
en ik weet
dat jij het was