Daar zit hij weer
Hij was de vader van mijn kind geweest
Nog steeds voel ik liefde voor hem
Wanneer ik hem zie voel ik me raar keer op keer
Hij was ooit voor mij zo lief
Totdat ik zwanger werd
Toen ging dat alles kapot
Nu als ik hem zie, zie ik een dief
Hij zorgde ervoor dat ik het wou
Hij haalde me over
Beter was het zo zei hij
Terwijl ik wist dat ik spijt krijgen zou
Hij zit vlak bij me zo mooi
De liefde zal nooit weggaan
Maar ik weet dat het nooit iets worden zal
Het enige wat het zal worden is 1 grote zooi
Mijn nieuwe vriend is mij veel waard
En ik zou hem niet voor Paul inruilen
Alles was tussen Paul en mij veranderd
Want wanneer Paul mij had gesteund had ik een kind gebaard….