De muziek gaat aan,
En mijn gedachte is hier ver vandaan.
Mijn hoofd wordt leeg van binnen,
En ik kan alleen nog maar beginnen.
Ik voel het langzaam,
Maar het gaat nog moeizaam.
Maar het ritme van de muziek komt naar voren,
Want de maat klinkt in me oren.
Op de maat van de muziek ga ik dansen,
Met al mijn sjansen.
Ik beweeg met mijn hele lichaam op en neer,
Alles gaat goed, wat ik ook probeer.
Ik zet grote stappen op zij en naar voren,
Neej, niemand die me meer kan storen.
Het plubliek kijkt gespannen toe,
Wanneer ik mijn moeilijke grondstuk doe.
Wanneer ik weer kom staan,
Heb ik me er door heen weten te slaan.
Het plubliek klapt voor mij,
Want mijn dans is nu voorbij.
De muziek gaat weer uit,
En ik kom weer langzaam terug in mijn huid!
Liefs, Inge xxx