De nacht zoekt naar de dag
Droevenis zoekt naar een lach
Een filosoof zoekt naar een reden
Een historicus naar het verleden
Een man zoekt naar een vrouw
Ook ik was zoekende, maar ik vond jou
Ik vond de dag, ik hervond een lach
Toen ik jou leerde kennen, jou zag
Zoek niet meer naar de reden
Waarom ik ontstond in het verleden
Ik ben niet meer op zoek naar een vrouw
Want ik vond al wat ik zocht in jouw
Het duister zoekt het licht
Gewichtloosheid zoekt gewicht
eerloosheid is op zoek naar trouw
maar ik niet meer, want ik vond jouw
En ik beloof je, ik ga terug naar jou
Omdat ik wil, omdat ik van je hou
Het leven zoekt naar de zon
Het einde zoekt naar het begin
waarmee het leven begon
maar ik vond in jou mijn zon
En ik weet nu dat al wat bestaat
door een emotie, door liefde begon