Samen gehuild toen we
elkaar ons diepste geheim
hadden toevertrouwd !
Allebei zelfmoordneigingen...
Geen zelfrespect meer,
zelfs geen eigen gevoel nimmer !
De wereld kan voor ons
part naar de man!
Ik was zo blij,
eindelijk een lotgenoot..
die hetzelfde voelde,
waarnam en denkte
als ik !!!!
Zij en ik
zijn voor de wereld
maar "gewoon mensen"
Allebei nog een lange weg af te leggen...
Samen lotgenoten maar vooral
vriendinnen!
Een waar ik echt op rekenen kan,
en zij op mij!
Ik ben er voor haar,en zij voor mij !
Tot de dood ons scheid!