telkens als ik in je ogen kijk..zo blauw..zo helder
denk ik aan de tijd dat ik met jou mocht samenzijn
Ik vond het beter dat het over kon zijn tussen mij en jou
later had ik spijt..en begon de pijn
Maar ik had je bedrogen
Nu heb ik jou niet meer alleen vedriet
Ik heb er altijd over gelogen..
Maar het je vertellen kon ik echt niet
Ik heb het je nog altijd niet verteld
'de vlam is gedoofd' je denkt dat dat de reden is
maar telkens als ik je zie is het alsof ik smelt..
Kon ik de waarheid maar vertellen en zeggen hoe vreselijk hard ik je mis..