Morgen is het zover.
Zo lang mogelijk uitgesteld.
Je laatste uren zijn geteld.
Bijna 16 jaar onze lieve vriend.
De rust die je nu krijgt heb je wel verdient.
Je was nu echt helemaal op.
Je werd doof, blind en had bijna geen haar meer op je kop.
Het is nu tijd om afscheid te nemen van onze lieve hond.
Het is hard maar je weet dat die tijd ooit komt.
Het was moeilijk dit te moeten beslissen.
Dag lieve Pukkie we zullen je allemaal missen.
En het doet ons allemaal pijn,
dat je nooit meer bij ons zal zijn.