In stilte gehuld
De velen hyacinten verspreiden
geuren en doen me kleuren
waarnemen
Ik interpreteer en neem een
ander beeld waar; jou gezicht
Door een warm licht omgeven,
in een stilte gehuld
De tijd dragend naar het verlangen
emoties te kunnen loslaten,
vormt zich een beeld dat
duidelijker word na het horen
van de geschiedenis die zich afspeelde
in de tijd van het ongeboren ik
De tijd bracht voort een periode van
nooit klagen, nooit vragen
Kortom, dragen
Het is en blijft een realiteit van
duizenden dromen kapot vallend
op het beetje water dat stromend mijn
wang verlaat.
Vandaag zullen de gedachten in
stilte gehuld zijn,
in stilte gedragen worden,
In stilte nooit gevraagd worden
Want jij;
Je blijft in ons leven
nog steeds zo dichtbij