ben verliefd,
maar waarom?
het is weer zo,
nutteloos en tijdsverdoe
het maakt niets uit,
want waarom zou jij ook van mij houden?
ik ben nu eenmaal te jong
en jij te oud
ik mis je en wilde dat ik bij je kon zijn
maar het getal 10 staat er als een grote muur voor
waarom moest je nu ook 10 jaar ouder zijn?
liefde is iets pijnlijk,
maar als je het echt vind in het wonderbaarlijk!
elketje