En mijn ogen zochten je
maar ik vond je niet
en in een flits zag ik jou
en jij zag mij
ik slikte en werd stil
dit is nog veel erger dan ruzie met je hebben
O wat ben ik gek op jou
en o wat wilde ik dat jij mij ook wou
in elk straat in elk huis zou ik je proberen te vinden
eeuwig zou ik me aan jou willen binden
rusteloze nachten
wat ben ik prikkelbaar
en dan snik ik het uit
het duurt een tijd voor ik bedaar
al een jaar ben ik nu op je aan het wachten
geen weer houd me tegen
als ik het nog ijskoud met regen
je bent altijd in mijn gedachten
naar de andere kant van de wereld wil ik voor je reizen
maar al even bang ben ik
dat je me zou afwijzen
jou aan te mogen raken
jouw ogen mogen ontmoeten
is er iets wat me nog gelukkiger kan maken?
sometimes i feel really blue
i wished you loved me too
what people think doesn't matter
they change their opinion like the weather
so please, feel may hunger and be mine
i love you till the end of time