ben bang voor wat ik voor hem voel
"babbel met hem"
dat was wat zei zij,
snapt ze het dan niet
ik ben bang,
niet van hem,
maar van wat ik voor hem voel
hij is oud,
en toch gaat het gevoel niet weg,
ik blijf van je houden,
en hopen dat jij ook van mij houd
maar 10 jaar verschil,
is gewoon TE veel
dat snap ik wel
en toch blijf ik van hem houden