Weggegaan om te blijven
Ik weet dat je weg bent,
Maar in gedachten ben je gebleven,
En je zal daar altijd zijn
Zo lang als ik zal leven.
Want in mijn hart is een plaatsje,
Voor jou mijn mooie ster,
En weet dat ik nog altijd van je hou,
Al sta je nu in de hemel zo ver.
Je bent weggegaan,
Om bij me te blijven,
En als ik naar de sterren kijk,
Voel ik mijn gedachten wegdrijven.
Vergeet niet dat ik nog van je hou,
En dat ik dat altijd zal doen,
En dat de herinneringen blijven,
Aan het samen zijn van toen…