Laat me vliegen met de kraaien
Laat me zwemmen met de haaien
Laat me leven in een wereld
zonder roofdier, zonder prooi
Laat me leven zonder ketens
Laat me leven zonder kooi
Laat me rennen, dansen, draaien
Laat me omhelsen, kussen, zwaaien
Maar laat me vooral mijn leven
samen met jou mogen delen, leven
Maar laat me vooral samen met jou
de liefde, onze liefde mogen geven
Maar laat me vooral geen wezen
meer zijn dat is vervuld van pijn
Maar laat me vooral genieten van
het leven, laat me gelukkig zijn