Lief best niggie voor altijd, dit gedicht heb ik voor jou geschreven
Je hebt al zoveel meegemaakt in je leven
van tehuis naar pleegouders en weer naar tehuis
nergens had en heb je een vast thuis
problemen, tehuizen, rechtzaken
je maakt zoveel mee wat een "normaal" mens niet eens in heel z'n leven zal meemaken
na vele vriendjes heb je dan eindelijk Jeffrey gevonden
jullie liefde voor elkaar heelt toch een beetje alle wonden
Jeffrey helpt je bij alles..hij is echt een schat
Ik wou dat ik zo'n lieve vriend had
ondanks alles wat je hebt meegemaakt, ben je toch gelukkig en ben je een super lieve meid
Lieve Candy, je bent mijn allerliefste niggie voor altijd!!!