Zoek niet de perfectie,
in een ander als...
je het zelf niet hebt.
Geef niet het uiterste,
aan een ander want...
dan ben je waardeloos.
Neem niet alles,
van een ander indien...
je geen profiteur bent.
Zoek het harmonie,
om het schenken en krijgen...
in balans te houden.
En je hebt de perfectie bereikt.