mijn liefste.
Het is moeilijk om te leven,of om alles van mijn ziel te geven.maar na algelang ben ik niet bang te zwemmen in een zee van liefde en haat. Dat is hetgene waar het in deze wereld om gaat. Of het nu gaat om het goede of om het kwaad.Ik zal schreeuwen en tieren,zwieren en gieren,lachen en lief hebben.Of alles nu wel of niet kan is niet aan mij. Want jij mijn liefste bent de ziel van mijn gedachte.Die het raadselachtige in mij kent.Ook als je niet meer bij mij bent.Je bent van mij in een tak van razernij,eenkennig ben je niet, ik ben hetgeen,je ziet en krijgt,en jij mijn liefste bent voor altijd bij mij......