.. .. .. ..
Oorlog,
Een koud begrip
Met een nog veel koudere
Betekenis
Oorlog,
Niemand die het begrijpt
Toch zal oorlog
Er altijd zijn
Oorlog,
Waarom?
Niemand die het weet
Niemand met een antwoord
Oorlog,
Maakt je kapot
Voor eeuwig
Voor altijd
Oorlog,
Zelfs als de vrede
Gesloten is
Leeft het nog steeds
Oorlog,
Blijft woeden
In je koudste gedachten
Gaat het door..
Vrede,
Het mooiste woord
Maar de betekenis
Kan niet juist zijn
Vrede,
Dan zou alles over moeten zijn
Toch gaat het door
Voor eeuwig, altijd
Vrede,
Waarom?
Als er geen oorlog
Meer word gemaakt
Vrede,
Kunnen we dat niet vergeten?
Samen met de oorlog
Verleden tijd
Oorlog en vrede,
Nooit meer
Niemand wil het
Waarom stoppen we er niet mee..
Zonder oorlog,
Hoeven we geen vrede te sluiten
Laat gewoon alles
Goed zijn
Wees blij met wat je hebt
Verlies het niet uit het oog
Want voordat je het weet
Ben je dat zelfs kwijt
Ik snap het niet
Waarom er nog steeds mensen zijn
Die de pijn
Nog steeds willen voelen
Laat ons gelukkig zijn
Zonder die oorlog
Zonder die pijn
Let us be free..
.. .. .. ..