Twee kwetsbare handen
Gebonden met ruwe touwen
Snijden mijn bloed af
Doen me vergeten
Mijn ogen zien een schim
Ze lijken op jou
Maar je red me niet
Loopt me als lucht voorbij
Het kwetst, ik bloed
Maar ik vergeef het je
Terwijl men ogen zich
Met tranen vullen
16-09-2003