Daar zie je hem staan,alleen in de gang.
Mensen lopen over hem heen,hij lijkt ook bang.
Op het plein zijn ze aan het basketballen,
hij staat weer alleen,is je eigelijk nooit opgevallen.
Even snel kijkt hij je aan,maar kijkt snel weer neer,
eigelijk is dit best wel zielig,doet dit hem zeer???
Zal ik een praatje met hem maken en op hem afstappen?
Bij nader inzien toch maar niet,uiteindelijk krijgt hij de klappen.
Ik ben namelijk populair en hij niet,
ik red me er wel uit maar niemand die hem ziet.
Zouden de mensen hier wel afweten van zijn bestaan?
Of zou hij zelf alles vermijden en uit de weg gaan?
Mensen lopen hem omver en zijn boeken vallen op de grond,
hij pakt ze snel weer op en kijkt angstig in het rond.
Even vraag ik me af wat er rond gaat in zijn hoofd,
dan steekt hij ineens over en is er een licht die doofd.....