Jou vergeet ik nooit
Al was ik niet
aan jou verwant,
toch leerde ik als kind
dingen die ik nu herken
als volwassen man.
De liefde voor alles
wat groeit en bloeit,
het echte houden van,
hetgeen enkel
een oprecht iemand kan.
Nu ben je niet meer,
maar je leeft,
ik weet het zeker,
in velen van ons
en in het hart van mij.
17/09/2003