In Den Bosch is onze meeting
De geplande datum in het midden van April
En ik denk dat ik er dit jaar
Zeker wel met plezier heen wil
Eenmaal op het station aangekomen
Ben ik zeker al wel in goede zin
En wachten we op de anderen die nog komen
Ach, gooi ik er toch even een Whoppertje in!
Als we dan met z'n allen compleet zijn
Dan kunnen we aan het rondkijken gaan
Wat praten met elkander
En ook af en toe eens bij het een en ander stilstaan
Hoe dan ook, de dag zal wel goed verlopen
Althans dat mag ik toch zeker wel hopen
Zelfs al komt er een raar gevoel m'n rug op gekropen
Dan kan ik altijd wel even een blokje om gaan lopen
Maar ik neem aan dat dat niet nodig zal zijn
Dat het een flinke lachdag wordt gevuld met gein
En als ik dan later weer terugreis met de trein
Dan kan ik pas écht zeggen "Onze 'familie' is fijn!"
¤ ~ 28-02-2001 ~ ¤