Ik wou je honderd lieve woorden schrijven,
omdat ik niet weet waar ik met deze gedachten moet blijven.
Het lijkt zo eenvoudig en mooi,
maar ik voel me net een vogel in een kooi.
Ik zou zoveel tegn je willen zeggen
maar hoe dit alles uit te leggen??
Die honderd lieve woorden
komen van hogere oorden.
Waar ik nooit zal komen
ik kan er enkel van dromen.
Maar woorden speciaal voor iemand zoals jij
komen uit een hart diep in mij.
Het enige wat ik je echt zeggen wou
is echt waar lieve schat
"IK HOU VAN JOU"