Als een lange dans zonder einde
gaat mijn leven voorbij
herhalingen van figuren
alle stappen op een rij
Soms wil ik niet meer dansen
soms wil ik dwars zijn en blijf ik staan
en dans jij vooral maar verder
Ik wil niet meer verder gaan
Maar als ik stil sta, wil ik weer dansen
zwevend dansen, zo licht als een veer
maar ik wordt verveeld door het ritme
dat herhaalt zich keer op keer
Ik weet niet gewoon niet wat ik wil
mijn tijd, mijn ruimte mijn hele mij
is steeds anders en toch hetzelfde
die lange tijd van jou en mij
~~~~~~~~~~~~