In mij huisvest... mijn ware kern
Hoort bij mij... zit zo intern
Ben bang... dat iemand het vinden zal
Die mooie kern... van kristal
In mijn hart... leeft iets intens
Sterke gevoelens... een hartewens
Het mogen beminnen... die ene vrouw
Haar woorden... ik hou van jou
In haar armen... liggen te rusten
Geen zorgen... alleen maar lusten
Haar tedere lippen... haar lieve lach
Wil ze aanraken... als ik maar mag
Het spiegelbeeld... van haar gevoel
Is niet verwarmd... het is zo koel
Mijn gevoel... wil het teder omarmen
Mijn hart... wil het zo graag verwarmen
Mijn gevoelens... liggen overhoop
Het hart... zit zo in de knoop
Wat heeft ze... me toch aangedaan
Wil het opsluiten... kan ik verdergaan
Geef het een kans... gun het die tijd
Dat we later zeggen... we hebben geen spijt
Zulke gevoelens... zijn het hart de baas
Komt het uit... of wordt het een relaas ???